...link will follow

3D illustraties & Virtual Reality app

DiscoverMaritime - Floating Offshore Renewables

Steeds minder jongeren kiezen voor techniek. En als zij voor techniek kiezen, zijn Maritiem & Offshore vaak onbekend. DiscoverMaritime is een initiatief om studenten en andere geinteresseerden zoals overheden en docenten, kennis te laten maken met de Maritieme & Offshore sector.

Voor dit initiatief hebben wij onder andere een serie Offshore Renewables illustraties ontwikkeld en toegankelijk gemaakt via een speciaal ontwikkelde Virtual Reality-app.

 

Achtergrondinformatie

WindFloat

Principle Power's WindFloat is een drijvende fundatie voor offshore windturbines met een eenvoudig, economisch en gepatenteerd ontwerp. Dankzij de innovatieve kenmerken van de WindFloat kunnen windturbines straks worden geïnstalleerd op locaties die voorheen ontoegankelijke waren.

Achtergrondinformatie

Wave Piston

De Wavepiston Wave Energy Converter is een concept voor het opwekken van golfenergie. De technologie zet energie van golven om in stroom middels verticale energiecollectoren verdeeld op een horizontale reeks.

Achtergrondinformatie

SKWID

De SKWID is een drijvend wind en hybride stroomopwekking systeem ontwikkeld door MODEC. Het systeem is in staat om twee onuitputtelijke energiebronnen in de oceaan, wind en golven, om te zetten in stroom.

Achtergrondinformatie

Fukushima FORWARD

Het Fukushima demonstratieproject voor drijvende offshore windparken (Fukushima FORWARD) dient als een symbool van Fukushima's herstel van de kernramp veroorzaakt door de aardbeving en tsunami in 2011.

Achtergrondinformatie

Hywind

Equinor's Hywind is een windturbineontwerp gebaseerd op een drijvende cilindrische sparboei die middels kabels of kettingen aan de zeebodem wordt verankerd. Hywind heeft bekende technologieën uit de offshore- en windenergiesector gecombineerd tot een nieuw ontwerp.

Achtergrondinformatie

Twinfloat

Het Nénuphar Twinfloat-concept is een ontwerp met twee contrarotatieve turbines op één drijver.

Achtergrondinformatie

BlueTEC Texel

Bluewater's BlueTEC Texel dient als een demonstratieplatform gericht op afgelegen locaties over de hele wereld. Het systeem kan schone elektriciteit leveren in afgelegen gebieden en bij kleine eilanden met getijdestromen.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com