Jubileum boek

Seaway Heavy Lifting - Two Decades

Dit 256 pagina’s tellende boek is uitgegeven ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Seaway Heavy Lifting, een exponent van Hollands glorie, maar wel een kind geboren uit een Russische moeder en een Noorse vader. Het boek is een toonbeeld van een doorlopend geloof in een succesvolle toekomst. Een boek met 20 jaar evolutionair denken op het gebied van offshore-constructie, vol geweldige verhalen en avonturen.

Achtergrondinformatie

Seaway Heavy Lifting

Seaway Heavy Lifting maakt tegenwoordig deel uit van Subsea 7. De business unit Renewables & Heavy Lifting levert EPCI, T&I en geïntegreerde diensten aan de offshore-energiesector. Het pakket omvat projectbeheer, engineering, fabricage, hijswerk, kabelinstallatie en ontmantelingsdiensten.

Achtergrondinformatie

Oleg Strashnov

De 183 meter lange Oleg Strashnov is een mono-hull kraanschip toegelegd op het hijsen en installeren van zware lasten. Het schip heeft een hijscapaciteit van 5.000 ton en een werkdek van bijna 4.000 m2. De Oleg Strashnov kan op eigen kracht een vaarsnelheid behalen van 14 knopen.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com