Jubileum boek

IHC Hydrohammer - Great Hits

Een kwart eeuw is de focus van IHC Hydrohammer gericht geweest op de toekomst. En nog immer staat technische innovatie hoog in het vaandel. In een tijdsbestek van 25 jaar is een groot aantal fantastische ‘hits’ gerealiseerd. Veel architectonische hoogstandjes zijn mogelijk gemaakt door de Hydrohammer. Genoeg redenen dus om deze geweldige prestaties te publiceren in een fraai jubileumboek, dat 276 pagina’s telt.  

Achtergrondinformatie

IHC Hydrohammer

IHC Hydrohammer ontwerpt, bouwt en levert hydraulische heihamers voor on- en offshore gebruik. In maart 2015 zijn IHC Hydrohammer, IHC Handling Systems, IHC Sea Steel en IHC Fundex geïntegreerd in één organisatie, te weten IHC IQIP. IHC IQIP biedt een volledig dienstenpakket aan op het gebied van on- en offshore installatie, fundatie en decommissioning.

Achtergrondinformatie

De Hydrohammer

De Hydrohammer is een hydraulische heihamer die wordt gebruikt voor het heien van stalen en betonnen palen. Dankzij het unieke ontwerp is de hamer geschikt voor alle soorten on- en offshore funderingswerk. 

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com