Wij zijn DOCK90. Hét full service communicatiebureau voor maritieme & offshore bedrijven met groeiambities.

Focus op maritiem & offshore

Marktexpertise

Onze relaties kiezen voor ons als communicatie partner op basis van onze focus, betrokkenheid en expertise van de Maritieme & Offshore markt. Wij weten dat deze zeer technische industrie zich kenmerkt door niche markten, complexe projectteams, kennisintensieve organisaties en langdurige aankoopprocessen. Wij weten dat de industrie heeft te maken met grote hoeveelheden technische specificaties waarop hun producten worden geselecteerd door de eindgebruiker. En wij weten hoe we je bij al jouw communicatie uitdagingen kunnen helpen.

Hart voor de Maritieme Cluster

Betrokken

Wij leven mee, denken mee en voelen mee. Toegewijd en met veel passie volgen wij de vakliteratuur, zijn wij actief op internationale vakbeurzen, initiëren wij pro-actief sector overkoepelende initiatieven en kom je ons tegen bij de ledenbijenkomsten van diverse brancheorganisaties.

Ons team

Innovatie gedreven

Wat ons team van communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs dagelijks bezig houdt is de drang om steeds beter te worden en vooruit te lopen op de ontwikkelingen binnen hun specialisme en de toepassing daarvan binnen de Maritieme & Offshore industrie.


Ons team staat voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.

 

Modern & traditioneel

Full service communicatiepartner

Wij werken met zowel traditionele als met moderne communicatie middelen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen doel en interactie. Met onze full service aanpak zijn er geen beperkingen bij de uitvoering van jouw strategie, campagne of productie.

Offshore Valley - Groot Rotterdam

In het hart van het maritieme kenniscentrum van de wereld

Een regio waar een sterk cluster van gerenommeerde bedrijven de internationale Maritieme & Offshore industrie al jaren van uitgebreide kennis, hoogwaardige innovatie en duurzame materialen voorziet. We zitten er niet voor niks. Zodat we kunnen helpen om de top technologie van vandaag morgen te vermarkten.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com