Meer waardevolle aanvragen door de juiste berichten.

Meer waardevolle aanvragen

Succesvolle berichten

Om jouw berichten succesvol te laten zijn, bepaal je aan de hand van klantprofielen welke berichten waar en wanneer in de klantreis worden aangeboden. Dit wordt samengevat in het communicatieschema.

Vervolgens wordt de productie van de verschillende soorten berichten gestart, gebaseerd op de informatiebehoeften van de voor jou belangrijkste beslissers & beïnvloeders. Het ontwikkelen van succesvolle berichten is een proces waarbij het gaat om de juiste focus en de juiste volgorde. Het moet uiteindelijk meetbaar meer waardevolle aanvragen en klanten opleveren.

Sommige berichten richten zich op het aantrekken van nieuwe contacten, andere op overtuiging in de ontwerp- of tenderfase. Naast inhoud is ook de vorm van berichten relevant.

Film & 3D animaties

Combineer film en 3D animatie om overtuigende verhalen te maken over complexe maritieme en offshore thema's. Commerciele films vangen de essentie van jouw unieke boodschap op een manier die woorden en afbeeldingen niet kunnen. De technische films communiceren complexe informatie zonder dubbelzinnigheid. Informatieve films overwinnen taalbarrieres en versterken het begrip op het hoogste niveau.
 

Fotografie & illustraties

Of het nu gaat om commerciele, informatieve, technische of trainingsdoeleinden, het creeren van krachtige beelden vereist zorgvuldig denkwerk, planning en kan gezien worden als een kunstvorm. Camerahoek, kleuren, compositie en contrast zijn factoren die zorgvuldig overwogen worden om de gewenste reactie op te roepen.
 

Tekst & redactie

Teksten die inspelen op vraagstukken van jouw belangrijkste beslissers en beinvloeders. Project cases, persberichten, brochures, artikelen, boeken, nieuwsberichten. Je hebt de kennis en expertise al in huis - je hoeft deze alleen nog maar te delen.
 

Berichten zijn succesvoller wanneer zij elkaar versterken. Het is daarom belangrijk om consistent met één gezicht naar buiten te treden. Dit vereist een herkenbare uitstraling, zowel visueel als in taalgebruik.

Sterke herkenbare uitstraling

Huisstijl

Jouw huisstijl vraagt om een unieke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met de verlangens en behoeftes van de ‘buitenwereld’. Dat het er goed moet uitzien, is vanzelfsprekend. Maar hoe creëer je de ultieme beleving? Precies, door de voor jou belangrijkste beslissers & beïnvloeders echt te leren kennen. Wat houdt ze bezig? Waar liggen ze wakker van? Wat maakt ze blij? Wat vinden zij betekenisvol?

Verder naar stap 3 het juiste kanaal... →