Meer conversie door op het juiste moment te communiceren.

Meer conversie

Optimale timing

Je wilt dat de voor jou belangrijkste beslissers en beïnvloeders met relevante informatie in contact komen. Door middel van klantprofielen en het continu in kaart brengen van hun aankoopreis weet je welke informatiebehoefte zij op welk moment hebben. Hier speelt stapsgewijze informatievoorziening van jouw communicatie-uitingen een cruciale rol.

De hedendaagse toegang tot informatie geeft klanten de macht. 80% van de aankoopbeslissing is vaak al voltooid voordat de klant een leverancier belt. Ontdek hieronder hoe je daarop kunt anticiperen.

Stapsgewijze informatievoorziening

Communicatieplanning

Niet al jouw contacten zijn klaar voor aankoop. Door deze contacten stapsgewijs van nieuwe informatie te voorzien ontwikkel je potentiële klanten tot het moment dat ze uiteindelijk wel klaar zijn voor een aankoop. Aan de hand van de informatie over het gedrag van je potentiële klant zorg je dat hij of zij van jou de juiste informatie krijgt. 

Automatisering van jouw communicatie

Marketing Automation

Automatisering helpt het gedrag van jouw contacten continu in kaart te brengen en hier ook de juiste communicatie op af te stemmen. Ga ervan uit dat je software in huis haalt waarmee je zowel potentiële klanten als bestaande klanten gedurende hun klantreis kunt ondersteunen. Het is de kunst de juiste informatie op het juiste moment te versturen, via het juiste kanaal.