Bekijk de interactieve app hier

Interactieve applicatie

Global Maritime - Ocean Farm 1 Offshore Fishfarm

Global Maritime benaderde ons om een applicatie te ontwikkelen om het ontwerp van Ocean Farm 1 ('s werelds eerste drijvende offshore Fishfarm) interactief te maken.

Achtergrondinformatie

Global Maritime

Global Maritime is een offshore- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Stavanger, Noorwegen. Het bedrijf levert maritieme- en adviesdiensten en engineering aan de offshore- en scheepvaartsector.

Achtergrondinformatie

Nieuw tijdperk in de aquacultuur

Ocean Farm 1 - 's werelds eerste offshore viskwekerij - ligt inmiddels een paar kilometer van de kust bij Frohavet, Noorwegen. Het is de eerste stap naar een nieuw tijdperk in de aquacultuur. Kweekvis is een grote business voor Noorwegen. Veel kwekerijen liggen langs de kust, veilig weggestopt tussen fjorden. Door schaalvergroting krijgen de kweekvissen echter steeds minder ruimte en ontstaan er problemen met te hoge concentraties ontlasting in het stilstaande water. Deze zalmkwekerij kan uiteindelijk 10.000 ton zalm herbergen in zes enorme netten.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com