Als full service communicatiebureau helpen wij maritieme & offshore bedrijven hun ambities te verwezenlijken in een continu veranderende wereld.

Veranderd commercieel proces

Een nieuw tijdperk

De maritieme & offshore industrie heeft fors en succesvol geïnvesteerd in haar ontwikkeling. Zij is krachtig, innovatief en heeft een sterke positie. Dit is echter geen garantie voor de toekomst. Het conventionele, commerciële proces en de rol van communicatie daarin is veranderd: we hebben te maken met meer digitalisering, een nieuwe generatie aan het roer, meer transparantie en verdere globalisering.

Het conventionele, commerciële proces is veranderd. Meer digitalisering, meer transparantie en een nieuwe generatie aan het roer. Wij zijn ervan overtuigd dat een integrale benadering van jouw communicatie nodig is, om in dit tijdperk succesvol te zijn.

De juiste doelgroep...

Meer kwalitatieve contactmomenten

De maritieme & offshore industrie kenmerkt zich door niche markten, complexe projectteams, kennisintensieve organisaties en langdurige aankoopprocessen. Door de voor jou belangrijkste beslissers en beïnvloeders continu in kaart te brengen, creëer je waardevolle inzichten die helpen jouw oplossing gericht aan te bieden.

Het juiste bericht...

Meer waardevolle aanvragen

Engineers moeten geholpen worden in hun zoektocht naar innovatie. Inkopers zoeken de meest efficiënte oplossing. De boodschap moet inhoudelijk op de voor jou belangrijkste beslissers en beïnvloeders afgestemd zijn om kwalitatieve gespreksstof op te leveren.

Het juiste kanaal...

Meer interactie

De voor jou belangrijkste beslissers & beïnvloeders hebben hun eigen unieke voorkeuren. Ook als het gaat om via welke communicatiekanalen zij het liefst informatie tot zich nemen.

Het juiste moment..

Meer conversie

De voor jou belangrijkste beslissers en beïnvloeders hebben behoefte aan de juiste informatie op het juiste moment. En daarop moet je anticiperen.

Meer kwalitatieve contactmomenten, meer waardevolle aanvragen, meer interactie, meer conversie. Wij helpen je.

Connect met ons

Blijf automatisch 'ahead of the game'

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.