Bekijk de 360 graden animatie

De uitdaging

Deep Sea Mooring - Pre-lay Mooring Drilling Rigs

Pre-lay mooring van een boorplatform levert grote voordelen op ten opzichte van de conventionele methode. Deep Sea Mooring benaderde ons om het Pre-lay mooring principe inzichtelijk te maken. Zowel on- als offshore.

Ons antwoord

Transmedia campagne

Wij ontwikkelden en lanceerden een wereldwijde transmediale campagne waarmee de pre-lay mooring methode via verschillende communicatiemiddelen en kanalen inzichtelijk werd gemaakt.

Achtergrondinformatie

Wereldprimeur

Onderdeel van de campagne was een 360-graden animatie, waarbij ontvangers pre-lay mooring "in het echt kunnen meemaken". We hadden hiermee de wereldprimeur: dit was de eerste keer dat een offshore installatieproces op een dergelijke manier inzichtelijk werd gemaakt.

Achtergrondinformatie

Reducing downtime, adding value

Een pre-lay mooring operatie levert enorme voordelen op. In tijd en in geld. Door reeds vooraf het mooring systeem op een boorlocatie te installeren, is na aankomst van het semi-sub booreiland heel weinig tijd nodig om deze te koppelen aan het reeds aanwezige mooring systeem. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor het loskoppelen.     

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Ons team van deskundige communicatie adviseurs, ontwerpers, programmeurs, animators, filmmakers, copywriters en ingenieurs staan voor je klaar. Om vorm te geven aan jouw uitdagingen, of door onze meest recente kennis met jou te delen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com