Online gezicht

CNGS Group - Responsive website

Gedurende de afgelopen decennia's van haar bestaan was het voor de CNGS Group nooit noodzaak geweest om te communiceren. Nieuwe ambities en de toenemende globalisering brachten hier verandering in. CNGS Group benaderde ons om een gezicht te geven aan haar activiteiten.

 

 

Achtergrondinformatie

Responsive website

Hoofddoel van deze website is inzicht te geven in alle activiteiten, projecten en vaardigheden van CNGS Group. Op basis van het eenvoudige idee van ‘wie we zijn’, ‘wat we doen’ en ‘wat we willen’ is een responsieve website ontwikkeld. Het ontwerp is gebaseerd op 'blokken' die samen een herkenbaar en gemakkelijk te hanteren grid vormen voor de inhoud.

Achtergrondinformatie

CNGS Group

De CNGS Group is een EPC-contractor die oplossingen biedt aan de olie- en gasindustrie voor offshore- en nearshore-markten. CNGS levert ook afzonderlijke diensten zoals: (pre-) FEED, engineering, float-over, installatie, pijp- en kabelleggen, duiken, heiwerk, accommodatie en offshore lifting.

Ben je klaar voor meetbare communicatie resultaten?

Ons team van deskundige communicatieadviseurs, ingenieurs, filmmakers, animators, copywriters, programmeurs en ontwerpers staan klaar om jou te helpen beter zaken te doen.
Capelle aan den IJssel, Nederland

DOCK90 I maritime & offshore communication partner
Rhijnspoor 255a
2901 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)78 843 99 51
info@dock90.com